Til hovedinnhold arrow-down arrow-right arrow-right-external arrow-up bs check circle close linkedin plus search twitter

Bli utstiller

Vi inviterer med dette utstillere til Brannvernkonferansen 2019 på Gardermoen 6. og 7. mai. Konferansen har driftere, forvaltere og eiere av bygg, samt rådgivere og brannforebyggere som hovedmålgruppe.

Brannvernkonferansen er en møteplass for det forebyggende brannvernmiljøet med fokus på faglig påfyll og nettverksbygging.

Plass Utstiller Plass Utstiller
1  Securo AS 2  Programvarehuset AS
3  Everlux (Ertecna, Lda.) 4  Autronica Fire and Security AS
5  Norgem AS 6  Leca Norge AS
7  Elotec AS 8  Firesafe AS 
9  Arcus Vita AS 10  PiD Solutions
11   12  
13   14  
15   16  
17   18  
19   20  

Vi gjør oppmerksom på at noen utstillerplasser allerede kan være reservert og at endringer kan forekomme.

Som utstiller får du en perfekt mulighet til å presentere virksomheten din på en konferanse med en god faglig ramme i et brannfaglig miljø.

Priser
Utstillerplass inkludert én standmedarbeider: kr 15.000,-*
Ekstra standmedarbeider: kr 5500,-*
*Alle priser er eks. mva. Maks to ekstra standmedarbeidere.

Salgsbetingelser
I tillegg til konferanseprisen påløper et ekspedisjonsgebyr på 49 kroner. Faktura sendes ut i forkant av konferansen og skal være innbetalt innen konferansestart. Frist for avmelding er 30 dager før konferansestart. Påmeldingen er bindende. Avmelding skal skje skriftlig. Ved uteblivelse, betales full deltakeravgift. Er du forhindret i å delta kan plassen benyttes av en kollega. Norsk brannvernforening tar forbehold om evt. endringer i programmet.

Overnatting
Overnatting bestilles samtidig som påmelding til konferanse. Deltakeren gjør selv opp med hotellet ved utsjekk. Evt. kreditt må avtales med hotellet på forhånd. Hotellet forbeholder seg retten til å kredittsjekke alle søknader. Det beregnes et faktureringsgebyr på kr 75,- per faktura. Det sendes ikke ut faktura under kr 5000,- uten at det foreligger en avtale om dette. 

Adresse til konferanselokalet

Quality Airport Hotel Gardermoen
Lokev 7
2067 Jessheim

Tilbake