Til hovedinnhold arrow-down arrow-right arrow-right-external arrow-up bs check circle close linkedin plus search twitter

Praktisk info

Årets konferanse setter søkelys på den helhetlige tanken om brannsikkerheten i et bygg. Ikke bare på konstruksjoner og systemer, men også på menneskene som oppholder seg i dem. Både de tekniske og organisatoriske tiltakene er avgjørende for brannsikkerheten.  

Gjennom to dager med et spennende og variert program vil du kunne få med deg hvordan vi sammen skaper et bedre brannvern. For hvordan bygger vi sikkert, hvordan bygger vi en god brannvernorganisasjon og hvordan forbereder vi oss på kriser?   

Konferansen er for deg som drifter, forvalter eller eier bygg, for rådgivere og brannforebyggere og for instruktører i varme arbeider.

Delta på konferansen digitalt
Brannvernkonferansen 2021 blir heldigital, ettersom det ikke lar seg gjøre å gjennomføre konferansen fysisk. Du kan delta via livestream der du befinner deg, og vi gleder oss til å gi deg en god konferanseopplevelse med godt faglig påfyll. 

Praktisk info

Brannvernkonferansen 2021 blir heldigital og sendes via livestream 10.-11. mai 2021.

Påmelding:

Meld deg på Brannvernkonferansen 2021 her.

Påmeldingsfrist
Digital deltakelse: 07.05.21

 

Priser: 

Deltageravgift, digital deltagelse, kr. 3 700,-

Alle priser er eks mva. 

Ettersom konferansen ikke kan gjennomføres med fysisk oppmøte, blir det i år en heldigital konferanse. Alle som allerede er påmeldt for fysisk deltakelse vil motta informasjon via mail om endringene. Eventuelle tap i forbindelse med reise, må dekkes av den enkelte

Har du spørsmål knyttet til konferansen, kontakt 
Tom Erik Galambos
teg@brannvernforeningen.no  
M: 919 94 771