Til hovedinnhold arrow-down arrow-right arrow-right-external arrow-up bs check circle close linkedin plus search twitter

Praktisk info

Årets konferanse setter søkelys på den helhetlige tanken om brannsikkerheten i et bygg. Ikke bare på konstruksjoner og systemer, men også på menneskene som oppholder seg i dem. Både de tekniske og organisatoriske tiltakene er avgjørende for brannsikkerheten.  

Gjennom to dager med et spennende og variert program vil du kunne få med deg hvordan vi sammen skaper et bedre brannvern. For hvordan bygger vi sikkert, hvordan bygger vi en god brannvernorganisasjon og hvordan forbereder vi oss på kriser?   

Konferansen er for deg som drifter, forvalter eller eier bygg, for rådgivere og brannforebyggere og for instruktører i varme arbeider.

Delta på konferansen digitalt
På Brannvernkonferansen 2021 vil det være mulig å velge om du ønsker å delta fysisk i salen, hvor du kan treffe kollegaer og utstillere, eller om du vil delta digitalt via livestream. Uansett hvordan du velger å delta, skal vi gi deg en god konferanseopplevelse med godt faglig påfyll.

Dersom det ikke lar seg gjøre å gjennomføre konferansen fysisk i henhold til korona og smittevern, vil det uansett bli en heldigital konferanse.

Praktisk info

Brannvernkonferansen 2021 avholdes på Quality Airport Hotel Gardermoen 10.-11. mai 2021. Overnatting kan bestilles gjennom påmeldingen.

Påmelding:

Meld deg på Brannvernkonferansen 2021 her.

Ankomst til hotellet: 

Buss fra Oslo Lufthavn Gardermoen: Ta buss S-22 
Fra Oslo Sentralstasjon: Ta flytoget eller lokaltog til Oslo lufthavn. 
Med bil: Se veibeskrivelse i Google Maps.

Det er stor parkeringsplass ved hotellet. 

Priser: 

Deltageravgift, fysisk deltagelse, kr. 5 000,- (Earlybird kr 4 500,- før 31.01.21)

Deltageravgift, digital deltagelse, kr. 3 700,-

Utstiller, med en standmedarbeider, kr. 10 000,-

Ekstra standmedarbeider, kr. 5 000,-

Alle priser er eks mva. 

Dersom konferansen ikke kan gjennomføres med fysisk oppmøte, kan du likevel delta på konferansen digitalt. Da vil du få tilbakebetalt mellomlegget. Eventuelle tap i forbindelse med reise, må dekkes av den enkelte.

 

Har du spørsmål knyttet til konferansen, kontakt 
Tom Erik Galambos
teg@brannvernforeningen.no  
M: 919 94 771