Gratis e-læringskurs om salg av fyrverkeri for salgspersonell og brannvesen

Norsk brannvernforening har gleden av å tilby alle som skal selge fyrverkeri og brannvesen et gratis e-læringskurs. Kurset gir en grunnleggende opplæring i regler for salg av fyrverkeri og gode råd for veiledning av kundene.

E-læringskurset er et supplement til sertifiseringskurset som ansvarlige forhandlere er pålagt å gjennomføre. For å kunne benytte gratiskurset, må du opprette din personlige brukerprofil.

For salgspersonell som skal delta i salget av fyrverkeri i romjula

Når du har gjennomført kurset kan du skrive ut et kursbevis. Dette kursbeviset er dokumentasjon du kan fremvise når brannvesenet kommer på tilsyn og blant annet etterspør din kompetanse.

For brannvesen

Ta gjerne dette gratiskurset som en oppfriskning av kunnskapen før dere skal føre tilsyn med fyrverkeriutsalg i romjula.

Om du skal avfyre fyrverkeri eller se på, bruk beskyttelsesbriller! Ikke bli en del av statistikken! Vi ønsker alle en brannsikker førjulstid og trygg nyttårsaften.

Gratis e-læringskurs for salgspersonell finner du her: brannvernforeningen.muniolms.com/no/registration/8X49-3AER-AHTF