Til hovedinnhold arrow-down arrow-right arrow-right-external arrow-up bs check circle close linkedin plus search twitter

Hvordan holder du deg oppdatert?

Fagbladet vårt Brann & Sikkerhet har eksistert i snart 100 år. Det har vært – og er – et viktig fagblad i bransjen. Nå ønsker vi å vite hva du synes om bladet og hvordan vi kan gjøre det mer relevant.

Vi gjennomfører nå en undersøkelse for å få vite hva lesere, publikum og bransjen synes om magasinet. Hvordan det oppfattes, hvordan det brukes og hvilke eventuelle forbedringer som burde gjøres. Dette gjør vi for å kunne utvikle oss til å bli en enda tydeligere informasjonskanal innen brannfaget.

Samtidig vil vi gjerne vite hvordan du holder deg oppdatert om det brannfaglige og skaffer deg informasjon om brannforebygging og brannvern. 

Vi setter stor pris på om du har anledning til å svare på undersøkelsen. Det tar ca. 5 minutter og som takk for at du tar deg tid til å besvare den, er du med i trekningen av et universalgavekort på 1000 kroner. Svarfrist 11. november. 

Sist oppdatert: 14.11.2019
Publisert: 29.10.2019