Til hovedinnhold arrow-down arrow-right arrow-right-external arrow-up bs check circle close linkedin plus search twitter

Konkurranse: Vinn en Apple Watch!

I dagene før nyttårsaften kjører Brannvernforeningen kampanjen #jegvilse. I denne kampanjen settes det fokus på riktig og trygg bruk av fyrverkeri. I forbindelse med kampanjen har vi en konkurranse hvor en heldig vinner får en Apple Watch verdt inntil kr. 5000,-

Konkurransen er avsluttet og vinneren er kontaktet. 

Konkurransereglene er enkle: Alt du må gjøre er å ta en selfie med beskyttelsesbriller på, dele på Instagram og bruke #jegvilse. Bildet må vise minst én person med beskyttelsesbriller beregnet for bruk av fyrverkeri, og kan ikke vise feil eller uforsiktig bruk av fyrverkeri. Bildet må postes på åpen Instagram-profil i tidsrommet 27.12.19 – 01.01.20. 

Vinnerbildet trekkes 02.01.20 og vinneren vil bli kontaktet via direktemelding på Instagram. 

Lykke til, og ha en trygg nyttårsfeiring!

Sist oppdatert: 07.01.2020
Publisert: 28.12.2019