Til hovedinnhold arrow-down arrow-right arrow-right-external arrow-up bs check circle close linkedin plus search twitter

Meld deg på Brannvernkonferansen 2020!

Brannvernkonferansen 2020 tar for seg brannsikkerheten i bygg. For hvordan vet du når brannsikkerheten er god nok? Meld deg på i dag og få med deg to fullpakkede dager med brannforebygging i fokus.

Brannvernkonferansen 2020 arrangeres på Quality Airport Hotel Gardermoen 11. – 12. mai. Konferansen tar for seg samspillet mellom de tekniske og organisatoriske tiltakene som utgjør byggets totale brannsikkerhet.

Målgruppe for konferansen er byggdriftere, bygningseiere, forvaltere, rådgivende ingeniører, brannforebyggende personell og brannvesenet. På konferansen får du kunnskap om hvordan en kan bygge en god brannorganisasjon, tilpasse brannvernet til sin virksomhet og kjenne til utfordringer i bransjen.

Priser:
Deltakeravgift: 6.500,- Prisen dekker deltakelse på begge dager, inklusive lunsj og pausemat.

Festmiddag 11. mai: 1.000,-