Hvordan Brannvernforeningen påvirkes av koronapandemien

Den pågående koronapandemien berører og påvirker oss alle. Brannvernforeningen arrangerer en rekke kurs i både egne lokaler og Norge rundt, i tillegg til en stor fagkonferanse med flere hundre deltakere hvert år. Vi besluttet allerede 10. mars å avlyse årets Brannvernkonferanse i mai.

Foto: CDC, Alissa Eckert

Frem til i dag har kursene våre gått som planlagt, men vi ser nå på alternative løsninger for å kunne gjennomføre kursene som webinar på nett. Alle som har meldt seg på kurs hos oss, vil få mer detaljert informasjon per e-post så snart vi har det klart.

Kontoret er ikke bemannet, men vi er tilgjengelige likevel!
Brannvernforeningens ansatte har hjemmekontor, og kontoret er derfor ikke bemannet. Vi er tilgjengelig på e-post og telefon som vanlig, og driften går ellers som normalt. Har du spørsmål om brannvern, kontakt oss gjerne på e-post eller telefon!

Du kan nå oss på: post@brannvernforeningen.no, eller ring oss på tlf. 23157100. Vårt sentralbord er åpent kl. 09-15 på hverdager.