Til hovedinnhold arrow-down arrow-right arrow-right-external arrow-up bs check circle close linkedin plus search twitter

Inviterer til åpen brannstasjon til tross for korona!

Asker og Bærum brann og redning inviterer til åpen dag på Bekkestua brannstasjon 9. mai. På grunn av korona kan ikke publikum komme til brannstasjonen, men hele arrangementet streames live på Facebook.

Demonstrasjon av brann i fettgryte under Åpen brannstasjon hos Asker og Bærum brann og redning i september 2019. Foto: Norsk brannvernforening

Publikum har stemt fram hva slags øvelse beredskap skal gjøre under Åpen dag og programmet vil blant annet bestå av demo av brannbiler, brann i fettgryte, Bjørnis-konkurranse og et brannslokkerløp. På grunn av koronapandemien kan ikke publikum komme til brannstasjonen, men man deltar ved å melde seg på arrangementet på Facebook. Livesendingen starter lørdag 9. mai kl.  10.30.

Sist oppdatert: 05.05.2020
Publisert: 05.05.2020

Kategorier

Brannvesen