Til hovedinnhold arrow-down arrow-right arrow-right-external arrow-up bs check circle close linkedin plus search twitter

Mari Bræin Faaberg ny leder for samfunnsansvar i Brannvernforeningen

Mari Bræin Faaberg rykker opp fra stillingen som kommunikasjonssjef og blir leder for avdeling for samfunnsansvar.

Foto: Norsk brannvernforening

Mari har bred kommunikasjonskompetanse med over 20 år i faget og utdanning fra Høgskulen i Volda og BI. Før hun i januar 2019 startet som kommunikasjonssjef i Brannvernforeningen, var hun kommunikasjonssjef i Codan Forsikring i 11 år. Mari har erfaring med kommunikasjonsledelse gjennom ulike endringsprosesser, omorganiseringer, omdømmebygging, PR og synlighet. Mari har også drevet PR-byrå i fem år og har solid ledererfaring. I sin nye rolle vil Mari lede et erfarent kommunikasjonsteam med ansvar for Brannvernforeningens formålsarbeid, synlighet, omdømme og ikke minst informasjonsprosjektene som Bjørnis, Brannvernuka og Røykvarslerdagen.

- Vi har nå på plass en avdelingsleder med bred erfaring og svært god kompetanse innenfor sitt ansvarsområde. Tilsettingen er formelt i kraft og avdelingen skal styrkes ytterligere med nye ansettelser innenfor kommunikasjon og prosjektledelse, sier Rolf Søtorp, administrerende direktør i Norsk brannvernforening.

Avdeling for samfunnsansvar har ansvar for medie-, myndighets- og samfunnskontakt, synlighet, omdømme og Brannvernforeningens fagtidsskrift Brann & Sikkerhet. Avdelingen har også ansvar for informasjonsprosjekt og publikumsrettede kampanjer, som Bjørnis-prosjektet, Brannvernuka, Røykvarslerdagen og Studentkampanjen.