Til hovedinnhold arrow-down arrow-right arrow-right-external arrow-up bs check circle close linkedin plus search twitter

Brannbamsen Bjørnis blir egen stiftelse

Brannbamsen Bjørnis har vært drevet som et nasjonalt prosjekt av Norsk brannvernforening siden mai 2017. Trøndelag brann- og redning (TBRT) besluttet høsten 2020 å etablere en egen stiftelse for å drifte og forvalte Brannbamsen Bjørnis og merkevaren.

Brannbamsen Bjørnis. Foto: Norsk brannvernforening

I forbindelse med etableringen av Brannbamsen Bjørnis som en egen stiftelse har Norsk brannvernforening og Trøndelag brann og redning blitt enige om å tilbakeføre prosjektet til TBRT fra årsskiftet 2020-21. Det er den nye stiftelsen og eller TBRT som kan svare på hvilke endringer dette medfører. 

Brannvernforeningen ønsker lykke til videre med utviklingen av Brannbamsen Bjørnis.