Til hovedinnhold arrow-down arrow-right arrow-right-external arrow-up bs check circle close linkedin plus search twitter

Ny brannsjef i Bergen

Janicke Larsen blir ny brannsjef i Bergen kommune. Hun etterfølger Leif Linde i stillingen og tiltrer 8. august.

Foto: Siv Kristin Hovland, Bergen brannvesen

– Janicke Larsen har bred ledererfaring fra komplekse organisasjoner, og hun har innsikt og erfaring fra brannvesenets virksomhetsområder. Jeg ser frem til at Janicke Larsen overtar stafettpinnen etter Leif Linde og gleder med til samarbeidet videre, sier kommunaldirektør ved Byrådsleders avdeling i Bergen kommune, Trine Samuelsberg, i en pressemelding.

Larsen kommer fra stillingen som avdelingsleder i forebyggende avdeling ved Bergen brannvesen. Hun er også sensor ved Norges Brannskole og førsteamanuensis ved Universitetet i Bergen, Senter for krisepsykologi.