Til hovedinnhold arrow-down arrow-right arrow-right-external arrow-up bs check circle close linkedin plus search twitter

Ny håndbok i brannetterforskning

Brannvernforeningen har startet arbeidet med å skrive ny håndbok i brannetterforskning.

Illustrasjonsfoto: Unsplash

– Vi etablerer en prosjektorganisasjon denne høsten, og vi håper at den nye boka er klar til neste høst – i anledning vårt 100-års jubileum, sier avdelingsleder og prosjektkoordinator Monica Varan i Brannvernforeningen.

Brannvernforeningen har lange tradisjoner med å levere faglitteratur innen fagområdet. Den første håndboken i brannetterforskning ble utgitt allerede i 1934. Det er nå over ti år siden forrige håndbok ble gitt ut, og det er derfor riktig tid til å oppdatere denne.

– Det skjer stadige endringer i brannetterforskningsfaget og også i sfæren som kretser rundt brannetterforskningen, vi har derfor igangsatt prosjektet for å skrive ny håndbok denne høsten, sier Varan.