Til hovedinnhold arrow-down arrow-right arrow-right-external arrow-up bs check circle close linkedin plus search twitter

Om informasjonskapsler

Som de fleste andre nettsteder, benytter nettsiden vår informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse.

Kort fortalt hjelper informasjonskapslene nettsiden med å huske hvem du er og hvilke sider du har besøkt, om du har produkter i handlevognen og lignende. Ved å bruke våre nettsider, samtykker du i at informasjonskapsler kan lagres i din nettleser.

Informasjonskapslene _ga_gat_utma, _utmc og _utmz er knyttet til Google Analytics, som vi benytter for å innhente besøksstatistikk, f.eks. hvor besøkende kommer fra, hvilke sider som besøkes og hvor lang tid besøket varer. Data som kan ha personvernmessig betydning (d.v.s. lagrede IP-adresser), slettes automatisk etter 36 måneder.

Informasjonskapslene .EPiServerLogin.ASPXRoles og __epiXSRF settes i forbindelse med innlogging, og inneholder informasjon om brukerid. Disse slettes når du lukker nettleseren.

Informasjonskapselen .ASP.NET_SessionId slettes når du lukker nettleseren. Den brukes til å identifisere at bevegelsene en bruker gjør kommer fra én enhet, og inneholder ingen personlig informasjon.

Informasjonskapselen __RequestVerificationToken beskytter nettsiden mot uautorisert posting av innhold, og slettes i det du lukker nettleseren.

De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera etc.) aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at dette vil kunne føre til at nettsiden vår ikke vil fungere optimalt i din nettleser.